BUNA, SUNT

CATALINA URSE

Am absolvit Facultate de Sociologie si Asistenta Sociala, specializarea Asistenta Sociala a Familiei si Copilului, apoi am terminat un master in Consiliere in asistenta sociala.
Am lucrat timp de 4 ani in cadrul unui ONG, ca si coordonator al unui centru de plasament. Am absolvit cursul de fotografie aprofundat din cadrul scolii de fotografie New Age Photography, precum si cursul  „Fotografie si elemente de limbaj vizual” din cadrul programului Scoala de duminica organizat de UNATC.

Pentru mine fotografia inseamna mai mult decat o poza facuta unor persoane aliniate, care asteapta cuminti declansarea aparatului. Pentru mine fotografia inseamna sinceritate, inseamna sentimente si emotie, inseamna prinderea unui moment din viata unei persoane. Timpul nu poate fi oprit in loc, dar prin fotografiile pe care le fac incerc sa fur timpului momente dragi, momente unice, de care persoanele fotografiate sa isi aduca aminte cu placere tot restul vietii. Nimic nu ma bucura mai tare decat faptul ca pot oferi acest dar oamenilor pe care ii fotografiez, darul secundei care nu trece fara a mai putea fi revazuta, ci care prin fotografia facuta poate fi revazuta oricand. Cred ca oricine isi doreste sa revada peste ani zambetul copilului sau, parul lui ravasit, grimasele sale, sa simta din nou emotia pupicului sau si a manutelor sale in jurul gatului.

Daca doriti o sedinta foto cu mine, trebuie sa veniti pregatiti doar cu ceea ce sunteti, sa fiti naturali, sa va aratati sentimentele unul fata de celalalt si sa va bucurati de timpul petrecut impreuna.

Daca copilul se murdareste in timpul sedintei foto nu e nici o problema, un genunchi julit, nu e nevoie sa fie acoperit. Toate acestea fac parte din viata si viata este ceea ce incerc sa redau prin fotografiile mele, iar copiii dumneavoastra isi vor aminti cu drag aceste momente atunci cand vor creste.
Va astept cu drag sa cream impreuna amintiri frumoase!