Despre mine


Capture Life!

Buna, sunt

Catalina Urse


Inca din copilarie, un gand m-a urmarit in permanenta: cum faci timpul sa se opreasca in loc? Cum ai putea pastra pentru totdeauna o clipa, un moment, un zambet, o lacrima? Cum poti pastra copiii mici sau cum ii poti memora in fiecare etapa a dezvoltarii lor? Sigur, tot din copilarie am realizat ca este imposibil, insa am purtat in permanenta in suflet aceasta neputinta, de a tine clipa pe loc, de a pastra inocenta copilariei si a o putea revizita ori de cate ori imi doresc. Si mai tarziu, am descoperit ca exista o modalitate prin care pot face acest lucru – fotografia. Si am inceput sa fotografiez cu bucurie si pasiune, am inceput sa colectionez amintiri pe care sa le las mai departe copiilor si nepotilor mei, marturii ale trecerii noastre prin timp.
Nimic nu ma bucura mai tare decat faptul ca pot oferi acest dar oamenilor pe care ii fotografiez. Deseori imi imaginez cum copilasul care de-abia invata sa mearga, copilul care de-abia a inceput scoala sau tanarul ce se pregateste sa ia in piept viata de adult se vor uita peste ani la fotografiile mele. Si atunci munca pe care o fac capata o importanta deosebita.

Va astept cu drag sa cream impreuna amintiri frumoase!

Am absolvit Facultate de Sociologie si Asistenta Sociala, specializarea Asistenta Sociala a Familiei si Copilului, apoi am terminat un master in Consiliere in asistenta sociala.
Am lucrat timp de 4 ani in cadrul unui ONG, ca si coordonator al unui centru de plasament. Am absolvit cursul de fotografie aprofundata din cadrul scolii de fotografie New Age Photography, precum si cursul  „Fotografie si elemente de limbaj vizual” din cadrul programului Scoala de duminica organizat de UNATC. In 2020 am incheiat masterul in „Dramaturgie cinematografica. Scenaristica de film si televiziune.”